PDPA

All personal data shared in this form will be treated in accordance with the requirements of Personal Data Protection Act. Your personal information is solely intended for use by XBit Asia SDN. BHD.. We respect the privacy of our registrants. The information may be used to improve on our products and services, and to update you with our upcoming events/promotions. If you are no longer interested in our mailings, please inform us and we shall act accordingly.

 

TERMS & CONDITIONS

PRIVACY AND PERSONAL DATA PROTECTION POLICY / DASAR PRIVASI DAN PERLINDUNGAN DATA PERIBADI     

This Privacy and Personal Data Protection Policy is issued to all our immediate and/or prospective customers, suppliers and employees pursuant to the Personal Data Protection Act 2010 (“the Act”) which came into effect on 15th November 2013. 

Dasar Privasi dan Perlindungan Data Peribadi ini dikeluarkan kepada semua pelanggan sedia ada/masa depan, semua pembekal dan semua pekerja kami berikutan penguatkuasaan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 pada 15 November 2013.

     

1. Collection of Personal Data / Pengumpulan Data Peribadi  

In the course of your dealings with XBIt Asia SDN. BHD. , we will request that you provide data and information about yourself (“Personal Data”) to enable us to enter into commercial transaction with you or to deliver the necessary notices, services and/or products in connection with our business. These are relevant in connection with our business process, execution, including delivery of notices, services and/or products, client relationship, management, planning purposes in connection with future products, new product launches and events including promotional events with business partners within our projects or township.

Dalam urusan anda dengan XBit Asia SDN. BHD., kami akan meminta anda memberikan data dan maklumat tentang diri anda (“Data Peribadi”) untuk membolehkan kami berurus niaga dengan anda atau menyampaikan notis, memaklumkan anda tentang perkhidmatan dan/atau produk berhubung dengan perniagaan kami. Data Peribadi ini adalah amat relevan bagi proses perniagaan kami, perlaksanaannya, termasuk penyampaian notis, makluman perkhidmatan dan/atau produk, pengurusan perhubungan pelanggan, tujuan perancangan produk akan datang, pelancaran produk baru termasuk acara mempromosi produk dan/atau perkhidmatan dengan rakan kongsi perniagaan kami.

 

2. Personal Data / Data Peribadi  

Such personal data may be subject to applicable data protection, privacy and other similar laws and may include but not limited to information concerning your name, date of birth, identity card number, passport number, address, gender, race, nationality, contact information, e-mail address, work history, education, compensation currently and historically, employer feedback, performance reviews, disciplinary actions, references and any other details of past employers or other provided to us, residential or postal addresses, your current or previous vocations, your employer’s name, address, telephone or fax number, your previous addresses and preferred mode of communication, any previous names you may have used or aliases, religion, current and savings account number, credit card details, bank name and other pertinent banking information, tax file identification number, EPF number, SOCSO number and criminal history, where permitted by applicable law.

Data Peribadi tersebut mungkin tertakluk kepada undang-undang perlindungan data, privasi dan undang-undang lain yang serupa dan terpakai dan tidak terhad kepada maklumat tentang nama, tarikh lahir, nombor kad pengenalan, nombor passport, alamat, jantina, bangsa, kewarganegaraan, maklumat perhubungan, alamat e-mail, pekerjaan yang lepas, pendidikan, pampasan sekarang dan lepas,maklum balas majikan, kajian-kajian prestasi, tindakan disiplin, rujukan dan apa jua butir-butir yang lain berkenaan majikan-majikan yang lepas atau maklumat orang lain yang dibekalkan oleh anda, alamat kediaman atau alamat pos, kerjaya terkini atau lepas, nama majikan anda, alamat majikan, nombor telefon atau nombor faksimili majikan dan cara komunikasi yang dipilih, apa jua nama yang lepas (jika ada), nama lain (alias), agama, akaun semasa dan akaun simpanan, maklumat kad kredit, nama bank dan lain-lain maklumat berkaitan bank, nombor fail cukai, nombor EPF, nombor SOCSO dan apa-apa jenayah lepas yang terlibat.

 

3. Purpose of Collection of Personal Data / Tujuan Pengumpulan Data Peribadi  

The Personal Data will be collected, processed and used by us for the following purposes:-  

Data Peribadi tersebut akan dikumpul dan diproses oleh kami untuk tujuan-tujuan berikut:-  

(a) The delivery of notices, services or products and the marketing of such services or products whether present or future, to you;

     Penghantaran notis, makluman perkhidmatan atau produk-produk dan pemasaran perkhidmatan atau produk samada pada masa kini atau masa hadapan kepada anda; 

 

(b) In order for you to enter into the necessary agreement and/or contract to purchase the products and/or services from us;

     Perjanjian dan/atau kontrak yang perlu dimeterai untuk membeli produk dan/atau servis daripada kami;

   

(c) The maintenance and upkeep of customer records and development;

     Pemeliharaan dan penjagaan rekod-rekod dan perkembangan pelanggan;

   

(d) Those purposes specifically provided for in any particular service or product offered by us or our partners;

      Tujuan yang diperuntukkan dengan nyata dalam sebarang perkhidmatan atau produk khusus yang ditawarkan oleh kami;

   

(e) Marketing and client profiling activities regarding our latest projects, products and/or services;

            Pemasaran dan aktiviti-aktiviti pemprofilan pelanggan berhubung projek-projek, produk-produk serta servis-servis kami yang terkini;

   

(f) Preparation and execution of all necessary documents and agreements and/or contracts for our projects, products and/or services with you;

     Perlaksanaan perjanjian dan/atau kontrak yang diperlukan untuk projek-projek, produk-produk dan servis-servis kami kepada anda;

   

(g) Credit assessments, financial and background investigation as and when deemed necessary;

     Penilaian kredit, pemeriksaan kewangan dan latar belakang jika dan apabila difikirkan perlu;

   

(h) Our internal record keeping;

    Penyimpanan rekod dalaman kami;

   

(i) Prevention of crime (including but not limited to fraud and money-laundering)

    Mengelakkan jenayah (termasuk tetapi tidak terhad kepada penipuan, penggubahan wang haram);

   

(j) Meeting any legal or regulatory requirements relating to our provision of services and products and to make disclosure under the requirements of any applicable law, regulation, direction, court order, by-law, guideline, circular, code applicable to us or our subsidiary;

    Memenuhi sebarang keperluan undang-undang atau kawal selia berkaitan dengan penyediaan perkhidmatan dan produk oleh kami dan untuk membuat pendedahan di bawah apa-apa undang-undang yang terpakai, peraturan, arahan, perintah mahkamah, undang-undang kecil, garis panduan, pekeliling, kod yang terpakai kepada kami atau mana-mana syarikat subsidiari kami;

   

(k) Enable us to send you information by e-mail, regular postal mail, telecommunication means (telephone calls, SMS messages or social chat applications) or internet social media about products and services offered by selected third parties that we think may interest you but doing so we maintain control over your Personal Data and we will not disclose your Personal Data to any third party without your prior written consent;

    Membolehkan penghantaran maklumat kepada anda melalui e-mail, kaedah telekomunikasi (panggilan telefon atau pesanan teks) atau media sosial tentang produk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak ketiga yang kami anggap mungkin menarik minat anda. [Pihak kami tidak akan mendedahkan Data Peribadi anda kepada pihak ketiga tanpa mendapatkan kebenaran terdahulu dari anda]

 

(n) Any subsequent commercial transactions in relation to any projects, products and/or services; and

     Apa-apa transaksaksi komersial selanjutnya berkenaan projek-projek, produk-produk dan servis kami;

   

(o) Enable us to furnish and submit your Personal Data to the following relevant parties referred to in Appendix A1 (List of Government bodies/agencies/local authorities and institutions) and/or Appendix A2 (List of Non-Governmental bodies/agencies and private institutions).

     Membolehkan kami membekal data mengemukakan Data Peribadi anda kepada pihak-pihak yang berkenaan. [Sila rujuk Lampiran A1 (senarai badan-badan kerajaan, institusi-institusi, agensi-agensi,pihak-pihak berkuasa tempatan) dan Lampiran A2 (senarai badan-dan bukan kerajaan, agensi-agensi dan institusi-institusi swasta)]

   

4. Source of Personal Data / Sumber Data Peribadi  

The Personal Data will be collected, processed and used by us are sourced from wholly legitimate and transparent means such as:-  

Data Peribadi yang dikumpul, diproses dan diguna oleh kami diperolehi keseluruhannya secara sah dan telus melalui :-  

(a) Agreements and contracts for sale and purchase of our product or for our services;

     Perjanjian-perjanjian dan kontrak-kontrak untuk penjualan dan pembelian produck kami atau perkhidmatan yang ditawarkan oleh kami;

   

(b) Any e-mails or any correspondences that we have received from you requesting for information or making any inquiries;

     Mana-mana e-mail atau apa-apa surat menyurat yang kami terima daripada anda ketika anda meminta maklumat atau membuat sebarang pertanyaan;

   

(c) Any forms that you have submitted on our website or any other website contracted by us;

     Apa-apa bentuk maklumat yang anda kemukakan kepada kami di laman web kami atau mana-mana laman web yang dikontrakkan oleh kami;

   

(d) Any referrals from a person which have included their verifiable personal contact details;

    Apa-apa rujukan daripada seseorang yang telah dimasukkan dan disahkan butiran kenalan peribadi mereka;

 

At no time will any Personal Data be purchased by us or in any way commercially acquired through the purchase or trading of illegitimate and illegal Personal Data databases or lists.

     

5. Rights of Access and Correction / Hak Akses dan Pembetulan  

You have the right to request access to and if required, correction of your Personal Data in our records. You have the right to :-  

Anda mempunyai hak untuk meminta akses dan pembetulan Data Peribadi anda yang ada dalam rekod-rekod kami untuk tujuan berikut:-  

(a) Request access to your Personal Data in our records for verification purposes. You may access and review all your Personal Data held by us in person at our corporate office located at the address given in (h) below;

     Untuk tujuan pegesahan

   

(b) Request the correction of your Personal Data in our records in the event the information is inaccurate, out-of-date or incomplete upon validation and verification of the new information provided in person at our corporate office located at the  address given in (h) below;

     Untuk tujuan pembetulan sekiranya maklumat tersebut adalah tidak tepat, salah, ketinggalan zaman atau tidak lengkap dengan cara menghubungi kami di pejabat kami sebagaimana alamat yang tertera pada perenggan (h) di bawah;

   

(c) Request that your Personal Data shall only be kept for the fulfilment of the purpose of the collection of such information;

     Anda boleh meminta kami menggunakan Data Peribadi yang ada dalam rekod kami hanya untuk memenuhi tujuan-tujuan pengumpulan maklumat tersebut;

   

(d) Request for proof of policy and procedure in relation to the safeguard and guarantee of your Personal Data in our records;

     Meminta bukti polisi dan prosedur berkenaan keselamatan dan kepastian Data Peribadi anda yang ada dalam rekod kami;

   

(e) Request that we specify, explain its policies and procedures in relation to data and types of Personal Data handled by us;

     Meminta agar kami menyatakan atau menjelaskan dasar dan prosedur berkaitan data dan jenis Data Peribadi yang dikendalikan oleh kami;

   

(f) Communicate to us your objection to the use of your Personal data for marketing purposes whereupon we will not use your Personal Data for these purposes in person at our corporate office located at the address given in (h) below; and

    Membuat bantahan kepada kami tentang penggunaan Data Peribadi anda bagi tujuan pemasaran;

   

(g) Withdraw in full or in part, your consent given previously, in each case subject to any applicable legal restrictions, contractual conditions and a reasonable time period in person at our corporate office located at the address given in (h) below;

     Menarik balik kebenaran yang telah anda berikan sebelum ini (secara sepenuhnya atau sebahagiannya) tertakluk kepada sebarang sekatan undang-undang yang terpakai atau syarat-syarat kontrak dalam tempoh masa yang munasabahdengan cara menghubungi kami di pejabat kami sebagaimana alamat yang tertera pada perenggan (h) di bawah;

   

(h) You may make a request to access, review, amend and correct your Personal Data through :

     XBit Asia Sdn. Bhd.

     Sales & Marketing Department

     Level 13, Block B2, VSQ PJCC, 46200 Petaling Jaya, Selangor DE, Malaysia.

     E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   

    Sebarang permintaan untuk mengakses, menyelidik, mengubah dan membetulkan Data Peribadi anda boleh dibuat di alamat berikut:-

    XBit Asia Sdn. Bhd.

    Sales & Marketing Department

    Level 13, Block B2, VSQ PJCC, 46200 Petaling Jaya, Selangor DE, Malaysia

    Alamat e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

6. Disclosure of Personal Data / Pendedahan Data Peribadi  

The information we gather is not sold, given to us, or otherwise shared with other organisations for commercial or any other purposes. The Personal Data provided to us will be kept confidential and we will seek your agreement, consent and authorisation to disclose your Personal Data to the following classes of parties:-

Maklumat yang kami kumpul tidak dijual, diberikan, dikongsi dengan organisasi lain untuk tujuan komersial. Data Peribadi yang diberikan kepada kami akan disimpan secara sulit dan kami kan mendapatkan persetujuan serta kebenaran anda untuk mendedahkan Data Peribadi anda kepada pihak-pihak berkenaan:-

(a) Any persons, government agencies, statutory authorities and/or industry regulators whom we are compelled or required to do so pursuant to any law. Please refer to Appendix A1 (List of Government bodies/agencies/local authorities and institutions) and/or Appendix A2 (List of Non-Governmental bodies/agencies and private institutions).

     Mana-mana orang, agensi kerajaan, badan berkanun dan/atau pengawal industri sekiranya kami diarahkan berbuat demikian menurut apa-apa undang-undang. [Sila rujuk Lampiran A1 (senarai badan-badan kerajaan, institusi-institusi, agensi-agensi,pihak-pihak berkuasa tempatan) dan Lampiran A2 (senarai badan-dan bukan kerajaan, agensi-agensi dan institusi-institusi swasta)]

   

(b) Any related companies and/or the subsidiary of Setia Haruman including those incorporated in the future;

   

(c) Our business partners and affiliates that provide related services or products in connection with our business;

    Rakan-rakan dan sekutu perniagaan kami yang menyediakan perkhidmatan atau produk berkaitan berhubung dengan perniagaan kami;

   

(d) Our auditors, consultants, lawyers, accountants or other financial institution, professional advisers appointed in connection with our business;

     Juruaudit, pakar perunding, peguam, akauntan atau penasihat kewangan atau professional kami yang dilantik oleh kami berhubung dengan perniagaan kami;

   

(e) Our third party service providers, third party management companies, sub-contractors or other parties as may be deemed necessary by us to facilitate your dealings with us; and

   

(f) Our appointed service providers in relation to our loyalty programmes, for purpose of delivery of gift redemption and services.

     Penyedia perkhidmatan yang dilantik oleh kami berhubung dengan program kesetiaan kami bagi tujuan penyampaian hadiah dan perkhidmatan.

Third parties are legally tasked with processing your Personal Data in line with principles specified by Setia Haruman. Third parties are also held legally responsible for securing your Personal Data at an appropriate level of security in relation to applicable data protection laws and widely accepted industry standards.

Pihak ketiga bertanggungjawab memproses Data Peribadi anda selaras dengan prinsip-prinsip yang ditentukan oleh Setia Haruman.Pihak ketiga juga bertanggungjawab di bawah undang-undang bagi mendapatkan Data Peribadi anda mengikut tahap keselamatan yang bersesuaian dengan undang-undang perlindungan data yang berkenaan dan mengikut piawaian yang diterima pakai dalam industri.

You may at any time withdraw or amend, in full or in part, your consent given previously, in each case subject to any applicable legal restrictions, contractual conditions and a reasonable time period in person at our corporate office located at the address given in 5(h) above.  

Anda boleh menarik balik kebenaran yang telah anda berikan sebelum ini (secara sepenuhnya atau sebahagiannya) tertakluk kepada sebarang sekatan undang-undang yang terpakai atau syarat-syarat kontrak dalam tempoh masa yang munasabahmelalui notis bertulis menarik balik persetujuan terhadap pemprosesan Data Peribadi anda dan dihantar kepada kami di pejabat kami sebagaimana alamat yang tertera pada perenggan 5(h) di atas.

     

7. Choices to Limit Processing of Personal Data / Pilihan Untuk Menghadkan Pemprosesan Data Peribadi  

The Personal Data provided to us undergoes processing as and when required or upon scheduled maintenance. The definition of processing is “any operation or set of operations which is performed upon Personal Data, whether or not by automatic means, such as collection, recording, organisation, storage, adaptation or alteration, retrieval, consultation, use, disclosure by transmission, dissemination or otherwise making available, alignment or combination, blocking, erasure or destruction.”

Data Peribadi yang diberikan kepada kami akan menjalani pemprosesan apabila dikehendaki atau akan melalui penyenggaraan berjadual. Definisi pemprosesan termasuk “apa-apa pengendalian atau operasi yang dijalankan ke atas Data Peribadi, samada secara automatik atau tidak seperti pengumpulan, penyusunan, penyesuaian, pengubahan, perundingan, penggunaan, pendedahan menerusi penghantaran, penyebaran atau selainnya , penggabungan, pemadaman atau pemusnahan”.

 

You have the right to limit in part or wholly any of the process by which your data is subjected to in terms of the operations allowed to be performed upon it, the period of time allowed or alternatively the date line of the consent given.

Anda mempunyai hak untuk menghadkan pemprosesan Data Peribadi anda secara keseluruhan atau menghadkan sebahagiannya tertakluk kepada segi operasi yang dibenarkan untuk dilakukan, tempoh masa yang dibenarkan atau secara alternatif had tempoh masa yang dibenarkan.

 

The responsibility for compliance rests on the shoulder of Setia Haruman who determines the purposes and means of the processing of Personal Data.

Tanggungjawab pematuhan terletak pada Setia Haruman yang bertanggungjawab menentukan tujuan dan kaedah pemprosesan Data Peribadi.

 

You may at any time withdraw or amend, in full or in part, your consent given previously, in each case subject to any applicable legal restrictions, contractual conditions and a reasonable time period in person at our corporate office located at the address given in 5(h) above.

Anda boleh menarik balik kebenaran yang telah anda berikan sebelum ini (secara sepenuhnya atau sebahagiannya) tertakluk kepada sebarang sekatan undang-undang yang terpakai atau syarat-syarat kontrak dalam tempoh masa yang munasabahmelalui notis bertulis menghadkan pemprosesan Data Peribadi anda dan dihantar kepada kami di pejabat kami sebagaimana alamat yang tertera pada perenggan 5(h) di atas.

 

8. Consequences of Refusal /Failure to Provide Personal Data / Akibat Keengganan/Kegagalan Membekalkan Data Peribadi  

The Personal Data provided to us are wholly voluntary in nature and you are not under any obligation or under any duress to do so. However, in some circumstances such as the preparation and execution of a Sale and Purchase Agreement, or a Supplier Letter of Award or an Employment Letter requires certain personal details and information beforehand.

 

The failure to provide the Personal Data may result in the following which we shall not be held liable for any of the consequences arising there from:-

Kegagalan membekalkan Data Peribadi boleh mengakibatkan perkara-perkara berikut yang mana kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang akibat yang timbul:-

(a) The inability of parties to formalise any contract and/or agreement and/or Sale and Purchase Agreement/tenders/Letters of Awards /Employment Contract in relation to the sale of our property, products and/or services, to facilitate construction or to hire human resources;

      Ketidakupayaan pihak-pihak untuk melaksanakan apa-apa kontrak dan/atau perjanjian dan /atau Perjanjian Jual Beli berkenaan jualan hartanah, produk-produk dan/atau servis-servis kami;

   

(b) The inability for us to provide you with notices, services and/or products requested;

     Ketidakupayaan untuk kami menghantar notis-notis, perkhidmatan-perkhidmatan dan/atau produk-produk terkini yang diminta kepada pelanggan;

   

(c) The inability for us to update you with the latest product and/or launches;

    Ketidakupayaan untuk kami memaklumkan kepada anda berkenaan produk dan/atau pelancaran produk yang akan datang;

   

(d) The inability to complete commercial transactions in relation to our projects, products and/or services; and

   

(e) The inability to comply with any applicable law, regulation, direction, court order, by-laws, guidelines and/or codes applicable to us.

     Kegagalan untuk mematuhi apa-apa undang-undang, arahan, perintah mahkamah, undang-undang kecil, garis panduan dan /atau kanun yang terpakai ke atas kami.

 

9. Protection of Personal Data / Perlindungan Data Peribadi  

Your Personal Data will be kept and processed in a secured manner. The appropriate administrative and security safeguards, policies and procedures will be implemented, as far as practicable, in accordance to the applicable laws and regulations. We will, as far as practicable, aim to prevent any unauthorised and/or unlawful processing of, and the accidental loss, destruction or damage to your Personal Data.

Data Peribadi anda akan disimpan dan diproses dalam cara yang selamat. Kawalan-kawalan, polisi-polisi dan langkah-langkah pentadbiran dan keselamatan yang sesuai akan dilaksanakan selaras dengan undang-undang dan peraturan yang terpakai. Kami akan cuba mengelakkan pemprosesan yang tidak dibenarkan dan/atau melanggar undang-undang dan pengubahan atau pemusnahan yang tidak disengajakan kepada Data Peribadi anda.

Setia Haruman is committed to taking appropriate technical, physical and organisational measures to protect your Personal Data against unauthorised access, unlawful processing, accidental loss or damage, and unauthorised destruction of your Personal Data. To safeguard against unauthorised access to Personal Data by third parties outside Setia Haruman, all electronic Personal Data held by Setia Haruman is maintained on systems that are protected by secured networks. Setia Haruman entities limit access to internal systems that hold Personal Data to a selected group of authorised users who are given access to such systems through the use of a unique identifier and password. Access to Personal Data is limited to and is provided only to relevant users for the purpose of performing their official duties.

Setia Haruman komited untuk mengambil langkah-langkah keselamatan teknikal dan organisasi yang sesuai dan munasabah untuk melindungi Data Peribadi anda dari akses atau penzahiran tanpa kebenaran atau tidak sengaja, pemprosesan yang menyalahi undang-undang, pengubahan atau pemusnahan. Akses kepada Data Peribadi adalah terhad dan hanya diberikan kepada pengguna-pengguna yang berkaitan bagi membolehkan mereka melaksanaan tugas rasmi mereka.

Compliance with these provisions will be required of all third party administrators who may access your Personal Data, as described in the “Disclosure of Personal Data” in Section 6 above.

 

10. Language / Bahasa  

In accordance with Section 7(3) of Personal Data Protection Act 2010, this Policy is issued in both Bahasa Malaysia and English languages. In the event of any inconsistency, the English language version of this Policy shall prevail.

Menurut Seksyen 7(30 Akta Perlindungan Data Peribadi 2010, notis ini dikeluarkan dalam Bahasa Malaysia dan Inggeris. Sekiranya terdapat apa-apa ketidakseragaman, Notis dalam versi Bahasa Inggeris  akan digunapakai sebagai dokumen pertama.    

 

11. Your Privacy Preferences and How to Contact Us / Pilihan Privasi Anda dan Cara Untuk Anda Hubungi Kami  

To learn more about our Privacy Policy, please read our Privacy Policy at http://cyberjaya-msc.com/pdpa/images/privacynotice.pdf

Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan Dasar Privasi kami, sila baca Dasar Privasi kami di http://cyberjaya-msc.com/pdpa/images/privacynotice.pdf

If you wish for any clarification by us via any mode of communication, you may :-

Jika anda ingin mendapatkan apa-apa penjelasan dari kami, anda boleh

(a) E-mail us at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     E-mail kami di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

12. Changes to this Policy / Pindaaan-pindaan pada Dasar  

Setia Haruman may need to modify this Policy as needed, for example, to comply with changes in business operations or laws and regulations. Setia Haruman will post all changes to this policy.

Sekiranya perlu, Setia Haruman akan mengubah Dasar ini sesuai dengan perubahan dalam operasi perniagaan atau undang-undang. Sekiranya terdapat apa-apa perubahan, kesemua perubahan tersebut akan dicatit dalam Dasar ini.  

  Appendix A1 (List of Government bodies/agencies/local authorities and institutions)  

  Lampiran A1 (senarai badan-badan kerajaan, institusi-institusi, agensi-agensi,pihak-pihak berkuasa tempatan)       

(i) Bahagian Pinjaman Perumahan Perbendaharaan;

(ii) Kumpulan Wang Simpanan Pekerja;

(iii) Lembaga Hasil Dalam Negeri

(iv) Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan;

(v) Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta

(vi) LandRegistry or Land Office / Pejabat Tanah;

(vii) Local Authorities / Pihak Berkuasa Tempatan;

(viii) Internal Auditors / Juruaudit Dalaman;

(ix) High Court, lower courts or tribunals / Mahkamah Tinggi, Mahkamah-mahkamah rendah atau tribunal-tribunal; dan

Any change or amendment, we shall notify you accordingly.  

Kami akan memaklumkan kepada anda sekiranya terdapat apa-apa perubahan atau pindaan.  

Any change or amendment, we shall notify you accordingly.

Kami akan memaklumkan kepada anda sekiranya terdapat apa-apa perubahan atau pindaan.

 

Please read the TERMS of USE

 

Positive SSL